Відомий український виконавець і соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який також є щасливим чоловіком співачки Alyosha і батьком їхніх спільних дітей, досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить 133 тисяч осіб. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів з новинами щодо війни в Україні і його особистих досягнень.

На офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" розмістили невеликий відеоролик з Тарасом Тополею, який вирішив виконати пісню "2step" без музичного супроводу, наживо.

Як відомо, перша версія даного треку належить британському співакові Еду Ширану, який після початку військових дій вирішив підтримати Україну і перезаписати "2step" з додаванням українського куплета і приспіву від гурту "Антитіла". Пісня дуже полюбилася і українцям, і іноземцям.

"Один із треків, який українці слухають 24/7 😍 Тарас Тополя @tarastopolia виконав уривок пісні «2step», яку створив з Едом Шираном @teddysphotos. Наживо це звучить ще крутіше 👏", - написали в публікації.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили талант артиста і подякували йому за патріотичні пісні в такий важкий для країни час. Були й ті, хто пригадав Тарасу його недавні висловлювання за проросійських українців у Харкові.

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/
Коментарі - instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" знайшов у Харкові зрадників, але відразу ж "видалився": "Чекає русского мира"

Як повідомляв Знай.uа, Ед Ширан і "Антитіла" випустили кліп на нову версію пісні "2Step": про війну, розлуку з коханими і обіцянку повернутися

Також портал Знай.uа писав, що 11-річна українка ризикувала життям заради кліпу Ед Ширана і Тополі з "Антитіл": "Хотілося б повторити"