Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайло Хома) після 7 років шлюбу і зайнялася сольною кар'єрою, активно розвиває свій аккаунт в соцсеті Instagram, де за нею стежить майже 24 тисяч осіб, і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя.

Цього разу Ярослава заговорила про те, як жити далі, після всіх цих страшних подій в Україні, які спровокувала росія. Артистка порадила своїм шанувальникам припинити планувати, насолодитися сьогоднішнім днем і не обтяжуватися самокопанням.

Також вона впевнена, що якщо погані думки все ж відвідують голову, варто робити все з точністю до навпаки. Ще дівчина нагадала, що зараз важлива допомога кожного, а Збройні Сили України її дуже потребують.

Скріншот з Instagram, Ярослава Притула
Скріншот з Instagram, Ярослава Притула

"Засмутилися — знайдіть спосіб зрадіти;нема сил — зробіть зарядку і підбадьортесь;нічого не хочеться — візьміть ручку і напишіть 100 бажань;хочеться когось насварити — посміхніться і поцілуйте. Просто живіть, поки є час. Творіть, надихайте, створюйте щастя і енергію кожен день 🤍", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

На додаток до посту артистка розмістила фото і відео зі своєї прогулянки, де вона милувалася розквітаючою сакурою. При цьому дівчина щиро і широко посміхалася, немов своїм прикладом показуючи шанувальникам, що потрібно цінувати кожен момент, адже завтра вже може не наступити.

Нагадаємо, Дзідзьо та Олександр Пономарьов дали жару перед концертом, усамітнившись у підсобці: "Золоті голоси незалежної України"

Як повідомляв Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia знайшла причину даних Україні випробувань: "Пройшовши через глибокі страждання, отримає..."

Також портал Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia пережила приліт ракети біля свого будинку: "Вогонь і чорні хмари диму"