Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є щасливою дружиною Микити Добриніна і мамою їх спільної дитини, активно веде аккаунт в соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною стежить майже 2 мільйони людей.

Даша Квіткова в Insta Stories розповіла про свою невдалу процедуру корекції брів. Молода мама хотіла навести красу і звернулася до місцевого майстра на Західній Україні, де вона зараз перебуває з сім'єю. Хоч дівчина і не просила, але в салоні їй прибрали ширину брів, зробивши їх тонкими, схожими на нитки.

Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова
Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова

Квіткову так засмутив вигляд її брів, що вона мало не розридалася вдома. Після намалювала колишню ширину олівцем і почала шукати методи по швидкому зростанню і відновленню брів.

"Потім трохи поржала з себе, тому що це ппц. Роками вирощувати собі ті брови, щоб в один день їх просто забрали. Це могло статися тільки зі мною", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова
Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова

Шанувальники Даші відреагували на її нещастя і поділилися, що з ними траплялася схожа історія. Квіткова додала, що вона зовсім не скандальна людина, тому після процедури вона мовчки заплатила і пішла, а вдома вже "дозволила собі емоції".

Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова
Скріншот з Insta Stories, Даша Квіткова

Нагадаємо, Микита Добринін показав, як "розрулив" складну ситуацію з сином, поки Даша Квіткова не бачить: "Татко врятував"

Як повідомляв Знай.uа, українок підкорили бездонні очі маленького сина Даші квіткової і Микити Добриніна: "Була б я молодша..."

Також портал Знай.uа писав, що Даша Квіткова показала, що здатне розвеселити її під час війни: "Повітряна не тільки тривога"