Український кінорежисер, продюсер і ексведучий шоу "Орел і решка" Алан Бадоєв, який працював з багатьма знаменитостями і зняв десятки стильних кліпів, є досить активним користувачем соцмережі Instagram. На акаунті чоловіка можна зустріти чимало цікавих публікацій з особистого і творчого життя, за яким стежить близько 665 тисяч чоловік.

Алан Бадоєв розмістив нову фотографію, зроблену спозаранку. У кадрі режисер ще досить сонний і практично не посміхається, але судячи з його заяви в підписі до публікації, незважаючи на ранній час, він вже рішуче налаштований займатися важливими справами, щоб допомогти своїй рідній країні і її громадянам.

Скріншот з Instagram, Алан Бадоєв
Скріншот з Instagram, Алан Бадоєв

Бадоєв побажав шанувальникам доброго ранку і написав, що кожен новий день - це ще одна можливість зробити щось хороше для себе і тих, хто потребує допомоги або підтримки. Варто відзначити, що текст Алан написав українською мовою, що досить рідкісне явище на його акаунті, зазвичай він використовує мову ворожої країни.

"Новий день розпочався і це ще одна можливість зробити щось хороше. Собі, нам, тим кому це потрібно. Знаю, ми можемо", - написав Алан Бадоєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Користувачі соцмережі побажали Бадоєву доброго ранку у відповідь і оцінили, що він написав пост українською. Деякі навіть помітили сонячного зайчика у вигляді веселки не його шиї, якого він випадково зловив.

Коментарі - instagram.com/alanbadoev/
Коментарі - instagram.com/alanbadoev/

Коментарі - instagram.com/alanbadoev/
Коментарі - instagram.com/alanbadoev/

Нагадаємо, Алан Бадоєв розкрив, як коротає самотні вечори під час звучання сирен за вікном: "Аж ніяк не наївно і дуже чесно"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Орла і Решки" Алан Бадоєв розповів, як його зламала війна

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Орла і Решки" Алан Бадоєв задумався, як покарати окупантів: "Вже два дні ходжу..."