Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за якою стежить понад 290 тисяч осіб.

Цього разу Олена-Крістіна Лебідь розмістила фотографію зі своєю улюбленицею - французьким бульдогом на ім'я Сара, і показала, як ділиться з нею своїм скромним обідом, який складається з одного шматочка чорного хліба, посипаного сіллю. У підписі до публікації телеведуча написала, що згадати про існування її улюбленого смаколика з дитинства змусила відсутність електроенергії.

"Весь день немає світла 🙈 Плита ніхт працювати 🥳 але є привід "приготувати" і з'їсти улюблене блюдо дитинства: чорний хліб з сіллю. Сара "допомагає" 🙈 Я тричі вдавилася 😂" - написала знаменитість.

Користувачі соцмережі активно прокоментували нову публікацію телеведучої і відзначили її гумор, а деякі ще й відважили парочку своїх жартів, на що Лебідь із задоволенням відповіла.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь підказала, як уберегтися від квартирних аферистів у воєнний час: більше пильності і здорового глузду

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як "вигулює цю тварину": "Віддаю перевагу двіжнячок"

Також портал Знай.uа писав, що наречена Павла Розенко Олена-Крістіна Лебідь зарядила українців і ЗСУ по повній: "Орки, готуйте свій рідкий переляк"