Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є щасливою дружиною Микити Добриніна і мамою їх спільної дитини, активно веде аккаунт в соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною стежить майже 2 мільйони людей.

Даша Квіткова поділилася прекрасною добіркою фотографій з нагоди сімейного свята. 13 травня парочка відзначила 10 місяців з дня народження їхнього сина Лева. На опублікованих кадрах Квіткова і Добринін позують зі своїм малюком в парку, граючись з ним і заливаючись сміхом. Знімки вийшли неймовірними милими, а зробила їх дівчина Вероніка, яку Даша люб'язно зазначила в публікації.

Скріншот з Instagram, Даша Квіткова
Скріншот з Instagram, Даша Квіткова

Молода мама в підписі до фото подякувала Богові за те, що він дав їм сенс життя у вигляді дитини, заради якої вони стараються день у день. Також Квіткова назвала Льва "найкласнішим хлопчиком".

"10 місяців найкласнішому хлопчику!!!🤍 Дякуєм Богу, що в нас є такий офігенний сенс життя 🙏🏻" - написала дружина Добриніна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі соцмережі адресували подружжю і хлопчикові безліч приємних компліментів і відзначили, як швидко він виріс. Публікацію також прокоментувала мама Добриніна Олена Поліщук, написавши, що вони найдорожче, що у неї є.

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Нагадаємо, Даша Квіткова поскаржилася на те, що її "спотворили" в салоні - замість шикарних брів залишили "нитки" з 90-х: "Хотіла розридатися"

Як повідомляв Знай.uа, Микита Добринін показав, як "розрулив" складну ситуацію з сином, поки Даша Квіткова не бачить: "Татко врятував"

Також портал Знай.uа писав, що українок підкорили бездонні очі маленького сина Даші Квіткової і Микити Добриніна: "Була б я молодша..."