Популярний український телеведучий шоу "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Його дружина Юлія Бойко теж має багато шанувальників у соцмережі. Цього разу вона розповіла, як пройшов український вечір у Франції, де вона зараз перебуває з трьома дітьми і чоловіком. Дівчина зі сльозами на очах повідомила, як французи підтримують своїх нових друзів - вони переклали відому українську пісню "Ой у лузі червона калина" і виконали її разом з біженцями, яких прихистили у своїй країні.

Французи і біженці, скріншот з відео
Французи і біженці, скріншот з відео

Юла заявила, що цей вечір вони влаштували в подяку французам, які дуже допомогли українським біженцям у війні з росією. Діти Анатоліча теж вирішили долучитися до заходу і станцювали під пісню Kalush, з якою гурт переміг в Євробаченні.

Крім усього, до вечора приготували національні страви української кухні і пригостили всіх бажаючих.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Французи неймовірні люди! Ми стали справжньою сім’єю. Вони дуже допомагають: як в цілому держава, так і кожен житель. Ми будемо вдячні їм все своє життя! *зібрали також кошти на наші ЗСУ 💙💛" - написала дружина Анатоліча.

Нагадаємо, діти Анатолія Анатоліча мило підтримали перед фіналом "Євробачення-2022": "Вся Україна молиться про перемогу"

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик навчила Анатоліча, як образити рашистську армію без мату: "Р*гачка світу"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч потролив Філіпа Кіркорова, який пробрався на "Євробачення-2022": "Як таргани"