Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за якою стежить понад 290 тисяч осіб.

Хоч українці давно не бачили нових випусків викриваючої негідників програми "Аферисти в сітях", телеведуча іноді все ж демонструє свої професійні здібності. Цього разу вона підняла актуальну тему для воєнного часу і розповіла, як уберегтися від шахраїв у соціальних мережах.

Олена-Кристина Лебідь. Фото: Instagram
Олена-Кристина Лебідь. Фото: Instagram

Телеведуча заявила, що зараз в Інтернеті промишляють аферисти, які нібито "виплачують" компенсацію українцям. Вони навіть створили сайт, щоб зібрати особисті та банківські дані. Шахраї пишуть фекові коментарі від "щасливчиків", які вже отримали грошові виплати, щоб викликати довіру у нових жертв.

"Хоча, якщо уважно вчитатися: маса помилок і зроблено на швидку руку 👎 але!!! Розрахунок правильний: коли люди в розпачі - вони не фокусуються на деталях! Вони вже уявляють, як тисячі грошей падають їм на карту! 💰" - заявила знаменитість.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь закликала своїх шанувальників обходити такі сайти і посилання десятою дорогою, щоб не попастися на вудку шахраїв, у яких навіть у воєнний час вистачає духу проробляти подібні схеми. Вона навіть надала скріншоти цих сайтів і підроблених коментарів.

Нагадаємо, Олені-Крістіні Лебідь довелося ласувати хлібом з сіллю через відсутність світла: "Тричі вдавилася"

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як "вигулює цю тварину": "Віддаю перевагу двіжнячку"

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь зв'язала паляницю з поразкою росії: "Вдавилася..."