Відома українська акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка також займається озвучуванням мультфільмів і пише вірші, має значну армію шанувальників в соцмережі. На аккаунт артистки в Instagram підписано понад 680 тисяч осіб.

Олена Кравець розмістила в своїх Insta Stories публікацію однієї маловідомої дівчини, яка веде блог, показує як доглядає за своєю старенькою бабусею і публікує кумедні відео для TikTok.

У кадрі мила пенсіонерка вимагає у онучки ввімкнути її улюблену передачу, але та навідріз відмовляється. Бабуся жартівливо заявила, що через це тепер "наб'є" дівчину. Лайки або скандалу не було, жінка з добрими очима і теплою посмішкою просто вирішила підколоти онучку.

Артистка зізналася, що ця старенька є її кумиром і іконою. Кравець захоплюють такі відносини між бабусею і онукою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я фанат цієї бабусі і її онучки, яка приголомшливо круто веде блог і доглядає за нею. Ці дві людини являють собою життя, як вона є. І нагадують, що в ній потрібно посміхатися іноді. Незважаючи і всупереч..." - написала артистка.

Скріншот з Insta Stories, Олена Кравець
Скріншот з Insta Stories, Олена Кравець

Нагадаємо, Олена Кравець з "Кварталу 95" розповіла, як знайшла почуття вдома далеко від України: "Нехай навіть на три з половиною години"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець зворушила до сліз просто зі сцени, нагадавши властивість українців: "Той дідусь, що..."

Також портал Знай.uа писав, "Я знаю його, він такий і є": Олена Кравець розповіла про Володимира Зеленського і про війну в Україні