Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер розмістила зворушливий відеоролик зі своїм маленьким фанатом, який зустрів її на Кіпрі, куди вона вирушила з метою виступити на благодійному концерті на підтримку України. Хлопчик років п'яти сильно засоромився перед артисткою, але все ж поборов свій страх і проспівав пару рядків з її пісні 2021 року "По губах".

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Після він навіть присів до Трінчер на руки, завзято заусміхався і зробив фото зі своїм кумиром. Більш того, хлопчик сказав, що прийде на концерт співачки, на якому до того ж виступатиме український музикант з гурту "5'nizza" Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Після артистка повідомила, що незважаючи на те, що вона знаходиться в теплому містечку і серед сонячних пляжів, вона все одно хоче скоріше повернутися в рідну Україну.

Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер
Скріншот з Insta Stories, Анна Трінчер

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилася на зайву вагу після слів бабусі про те, що вона "вгодована": "Погладшала, м'яко кажучи"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер після трьох місяців проживання на Західній Україні почала "засуджувати" тих, хто використовує російську мову під час війни

Також портал Знай.uа писав, що українці засікли Анну Трінчер на Євробаченні-2022 від Ірландії, співачка довго мовчати не стала: "Ви мене спалили"