Дочка відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 40 тисяч осіб.

Дівчина не сильно схожа на маму, принаймні, своєю поведінкою. Бо вона не соромиться демонструвати своє тіло - пишні груди, напівголі ноги. Нещодавно вона і зовсім постала на знімках зі своїм хлопцем в моменті поцілунку. А зараз вона виставила кілька Stories, в яких деякі хотіли б побачити трохи цензури.

Злата Мітчелл і Ольга Фреймут, фото з Instagram
Злата Мітчелл і Ольга Фреймут, фото з Instagram

Зараз в Stories вона опублікувала знімок торсу. Без рук, без голови - жіноче, найімовірніше, тіло. Про це можна судити виключно через великі груди, половина якої була повністю оголена в кадрі. Друга ж - все-таки закрита для чужих очей.

Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories
Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Другий кадр в Stories, після цього - ця ж скульптура, проте зі спини. Можна побачити, що в декількох місцях закріплена тканина, що стримує обидві зі сторін. Досить важко визначити, в чому задум подібного рішення. Хоча є припущення, що через тріщини, яка йде від попи, щоб запобігти подальшому розвитку руйнування.

Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories
Злата Мітчелл, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, дочка Ольги Фреймут Мітчелл не посоромилася "інтимного" моменту з хлопцем на камеру: "Це соромно"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Ольги Фреймут порівняла окупації Маріуполя Гітлером і путіним: "За місяць вбив в два рази більше, ніж за два роки"

Знай.ua писав, "Ревізор" Ольга Фреймут "покаялася" перед 16-річчям дочки Злати Мітчелл: "Є причина"