Відома українська співачка Оля Цибульська зізналася, що присвоїла слова чарівної Лесі Українки, не менш чарівній Ліні Василівні Костенко.

У своєму Instagram Оля зачитала вірш Лесі Українки, "Як дитиною, бувало". Дівчина чудово продекламувала вірша, який часто асоціюється з волею та непохитними засадами поетки. Але зазначила у дописі, що помилилася, і сказала, що ці рядки належать Ліні Василівні Костенко.

Оля Цибульська. Фото: instagram
Оля Цибульська. Фото: instagram

"Заплуталась хлопським розумом в космічних величинах. Дякую ведучим, що не розсміялися в ефірі, хоча можна було б. Як кажуть, за дурною головою і ногам нема спокою — спробувала на собі. Дійшло вже після ефіру. Колись онуки питатимуть про факапи в прямому ефірі - матиму чим потішити",

- написала Оля Цибульська у блозі. Вона пожартувала, що повторила заодне шкільну програму, та тепер чудово розуміє Кличка з його 2222 роком. "Ми поріднились", - жартуючи написала дівчина.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оля Цибульська. Фото: instagram
Оля Цибульська. Фото: instagram

"Дякую всім хто зауважив. Молодці! Наступного разу, якщо назву Андрія Шевченка Великим Кобзарем - зупиніть мене! P.S. Щоб не плакать, я сміялась", - з натяком написала співачка, шкодуючи за таку прикру помилку.

Варто зазначити, що шанувальники підтримали свою улюблену співачку, та зазначили, що читала вірш Оля дуже гарно.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Ірина Федишин заспіває в Іспанії, щоб українська армія скорше перемогла ворога.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведуча "Світського життя" Катя Осадча про сльози, біль і відчуття несправедливості, які наповнюють серце.

Також "Знай.ua" писав, що MamaRika відірвалася від сина і стиснула в обіймах маленьких переселенців, щоб подарувати їм трохи тепла.