Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч відвідав населені пункти, які перебували в російській окупації деякий час. Емоції, які ворогові не побажаєш.

Новий пост був розміщений на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висловлюється про війну в Україні.

Він відправився в село Ягідне, що в Чернігівській області, яке практично місяць було під російською окупацією. Там Анатолій Анатоліч поговорив з місцевою мешканкою, яка поділилася подробицями цього жахливого часу.

"Місяць це село було під окупацією рашистів. Здебільшого це були тувинці. Про те, що крали рашисти. 27 днів 370 жителів села провели в підвалі місцевої школи, де влаштували там в'язницю. Семеро людей не пережили ці тортури. Ще сімох вбили окупанти. Кого в своєму дворі, кого в полоні " - розповідає телеведучий.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Місцева мешканка згадує, що росіяни крали з будинків все, що бачили. І техніку, і одяг, прикраси, і просто звичайні рушники. Мабуть, все це те, чого їм не вистачає в житті, і чого вони не можуть собі дозволити.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Зараз село намагається повернутися до колишнього життя, хоч, це і практично неможливо зробити повністю в поточних умовах. Завжди залишається ймовірність того, що вони можуть повернутися, і знову катувати людей.

Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скрін youtube

Це був жахливий місяць, який залишиться в пам'яті городян на все життя.

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч розповів, які українці вплинули на майбутнє країни і хто буде її відновлювати після війни

Раніше повідомлялося, що Слава Дьомін успішно просунувся по кар'єрних сходах, приєднавшись до Ребрик і Анатоліча

Також, Анатоліч спробував "виправдати" куму Лободу за мовчання про війну і закликав українців припинити її хейтити