Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) не буде битися з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (15-0, 11 КО) в наступному році, повідомляє BoxingNews24.

Олександр Усик
Олександр Усик

Про це розповів промоутер британця Едді Хірн. За його словами, наступний бій Джошуа проведе 13 квітня проти володаря титулу WBC Деонтея Уайлдера.

Бій відбудеться у Лондоні на стадіоні Уемблі.

Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Планується, що другий бій Ентоні Джошуа проведе влітку в США проти ще одного американця - Джарелла Міллера. А в кінці 2019 року зустрінеться з обов'язковим претендентом на титул IBF болгарином Курбатом Кульовим.

Таким чином, незважаючи на численні чутки, Джошуа в 2019 році не буде зустрічатися з Олександром Усіком. Зазначимо, що Усик у наступному році планує дебютувати в суперважкій вазі.

Нагаєаємо, 10 листопада в Манчестері (Великобританія) Олександр Усик проведе бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО). На кону бою стоятимуть всі титули українця.

Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада
Бій Усик - Беллью відбудеться 10 листопада

Тоні Беллью заявив, що має намір завершити кар'єру після цього поєдинку.

За словами боксера, він дав обіцянку своїй дружині, що цей бій буде останнім.

"Якщо я після цього бою не закінчу з боксом, то моя дружина подасть на розлучення. А ми тільки одружилися, і мені б не хотілося, щоб події розвивалися так. Тому я обіцяю своїй дружині, що це, напевно, буде останній бій", - передає слова Беллью BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк повідомив, що після бою з Беллью, він точно перейде в суперважку вагу.

Олександр Усик
Олександр Усик

"Він досяг всього, чого може досягти боксер у своїй ваговій категорії. Залишивши його в крузервейті, ми втратимо, насамперед, спортивну мотивацію. Нікому від цього не буде краще: ні йому, ні нам, ні шанувальникам боксу.

Отримавши все у цій ваговій категорії, Усик відправляється в нову в ролі початківця. Суперважка вага – абсолютно новий досвід для нього. Він виступав у суперважкій вазі у WSB, боксував з великими хлопцями, професіоналами. Плюс-мінус розуміння є, але на такому рівні з професіоналами найвищого ешелону ще не боксував. Багато чому доведеться навчитися, багато чого змінити, змінити і додати, включаючи і вагу", – розповів в інтерв'ю Красюк Boxing.ua.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик та Беллью провели першу битву поглядів у Лондоні.