Оформлення субсидії, кадр з відео
Оформлення субсидії, кадр з відео

Мінсоцполітики відбере в українців субсидії вже з 1 травня: хто залишиться без допомоги

В Україні посилили адресність надання житлових субсидій в рамках соціальної підтримки населення. Вже з 1 травня 2021 року відбуватиметься перепризначення житлових субсидій на наступний період, однак особи, які зможуть їх отримати, проходитимуть жорсткіший відбір.

Свято Великодня, фото: Unian
Свято Великодня, фото: Unian

Великдень 2021 влетить українцям у копійку: на скільки подорожчали вино, паска і м'ясо

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Святковий кошик на Великдень в 2021 році обійдеться українцям на 160 гривень дорожче, ніж минулого року і складе близько 780 грн. Найдорожчими продуктами будуть: м'ясо, сир і домашня паска. На домашню паску доведеться витратити до 120 грн за 1 кг. Втім, в магазинах і супермаркетах ціна на великодню випічку може бути ще вище.

Олексій Тригубенко / скріншот з відео
Олексій Тригубенко / скріншот з відео

Ідеальний Льоша Тригубенко з "Холостячки" пояснив, чому досі не знайшов дівчину

Фіналіст реаліті-шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко розповів, чому довго не шукав нових стосунків. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram. Олексій Тригубенко запам'ятався багатьом українцям в ролі ідеального чоловіка, а шанувальники бізнесмена були дуже засмучені, коли Ксенія Мішина вибрала замість нього Олександра Еллерта у фіналі "Холостячки".

KAZKA, скріншот: Youtube
KAZKA, скріншот: Youtube

Kazka віддала перемогу на "Голос країни" підопічній Тіни Кароль: "Дива трапляються"

На офіційній сторінці колективу KAZKA в соціальній мережі Instagram, де за ними стежать понад 300 тисяч осіб, частенько з'являються всілякі публікації. 18 квітня 2021 року на телеканалі "1+1" відбувся півфінал "Голосу країни", в якому і взяла участь Олександра Зарицька, яка заспівала з учасницею з команди Тіни Кароль Юлією.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

"Холостячка" Ксенія Мішина поскаржилася на життя після проєкту: "Рятуємося як можемо"

Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", поділилася в соцмережі Instagram милими знімками, на одному з них зображено її сина Платона. Як відомо, 11 квітня хлопчикові виповнилося 9 років. Зіркова мама влаштувала синові круту вечірку з друзями та батьками на свіжому повітрі.

Андрія Данилка "поховали" в Росії: "Ви що, з глузду з'їхали?"

Вєрка Сердючка – персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком. Відомий продюсер і детектив шоу перевтілень "Маска" не часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram. Нещодавно на офіційній сторінці Вєрки Сердючки з'явилася заява менеджменту артиста, в якому в різкій формі вказується, що з Данилком все впорядку і він не тяжкохворий.