Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників новою публікацією в соцмережі Instagram.

Так, 37-річна "королева ночі" розмістила сімейний знімок, на якому вона з'явилася з мамою Світланою, 16-річною Машею і 9-річною Алісою. При цьому її чоловіка Вадима на фотографії немає.

Полякова зізналася, що вперше за рік зустрілася з матір'ю, і вони дівчачою компанією відправляються на відпочинок до Єгипту.

"Наша банда! Я ніколи не відпочивала в дівочій компанії, ні з подругами, ні навіть з друзями, лише з сім'єю..., я так була завантажена роботою, що відпочинок з сім'єю для мене був єдиним шансом провести з ними час, цей відпочинок теж з сім'єю, але замість чоловіка мама, яку я не бачила майже рік через локдаун, яке щастя що ми разом, це так по новому, по дівчачому, розмови і дівчачому, розваги дівчачі, все дівчаче, я в якомусь кайфі від новизни і усвідомлення (а шо так можна було?))) люблю вас мої дівчатка! ❤️" - написала співачка.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Оля Полякова з сім'єю, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Герман Ненов розповів про примхи Олі Полякової: "Мені не потрібен хлопчик".

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася, що приховує від чоловіка багато років: "Ніколи не бачив і не чув".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк знову потролила Кароль, співачка не пробачить: "Карантину".

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна Маша Полякова нарвалася на критику через макіяж: "Змий це потворність!"