Українцям розповіли про те, як найближчим часом повинні змінитися ціни на найбільш ходові продукти в супермаркетах і ринках. Йдеться про яйця, масло і цукор.

Експерти прогнозують, що ціни на ці товари повинні знизитися найближчим часом. Найімовірніше, якщо вірити словам економіста Володимира Власюка, трапиться це вже після Великодня.

Супермаркет, фото: Facebook
Супермаркет, фото: Facebook

Він говорить про те, що всього за тиждень до Великодня ціни на продукти не будуть рости, як раніше. Експерт вважає, що в країні відсутні об'єктивні причини, через які продукти повинні значно дорожчати.

В ефірі телеканалу "Україна 24" він повідомив, що: "На собівартість впливають, наприклад, ціни на бензин. Вони зросли з початку року десь на 8%. Впливає ціна електроенергії, впливає ціна таких ключових компонентів, як пшениця. Вона з початку року зросла незначно. А ціни на продукти харчування зросли сильно".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В Україні просто штучно підвищують ціни, а контролюючим органам абсолютно немає до цієї справи, як вважає експерт.

Супермаркет / скріншот з відео
Супермаркет / скріншот з відео

Знизиться після Великодня ціни на соняшникову олію, цукор, а також яйця. Також, у міру своєї появи на ринку будуть знижуватися ціни на овочі.

Раніше експерти розповідали про стрімке подорожчання масла і цукру. За пару місяців ціни в магазинах на дані продукти стали вище на 48 і 68%.

Нагадаємо, раніше Бетонні кругляки та монтажний скотч: українцям показали, які "делікатеси" продають у магазинах замість звичайного хліба

Як повідомляє портал "Знай.ua" Ціни на продукти в Україні вищі за європейські: українці вимагають вжити заходів.

Також "Знай.ua" писав, що В Україні подорожчали гречка, масло і яйця, і це не межа: що буде з цінами на головні продукти.