Водії, кадр з відео
Водії, кадр з відео

Українці хочуть заборонити водіям за кермом гортати соцмережі: "Підвищити штрафи у 15 разів"

Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням ввести штрафи для тих, хто сидить у соціальних мережах під час водіння машини. Таке рішення допоможе зменшити кількість аварій. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента.

Польська поліція, скріншот: Youtube
Польська поліція, скріншот: Youtube

Український заробітчанин відкусив вухо земляку в Польщі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стало відомо про жахливий інцидент у Польщі. Так, під час застілля один український заробітчанин відкусив вухо співмешканцю. Це сталося в селі Лелице, Серпецький повіт, Мазовецьке воєводство. Українці, які працювали в одній фірмі і проживали в одному будинку, разом вживали спиртні напої. Потім між чоловіками виник конфлікт, під час якого 36-річний заробітчанин відкусив 33-річному земляку шматок правого вуха.

Банкомати, фото: unian
Банкомати, фото: unian

У мить ока: з українців почнуть списувати борги в онлайн-режимі

В Україні дозволили списувати борги українців в автоматичному режимі. Про це стало відомо з випуску програми "Спецкор". Як розповіли в Мін'юсті, миттєве списання заарештованих коштів почне відбуватися не раніше осені. Але блокування рахунків боржників-порушників можливе вже зараз.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, на що їй доводиться йти: "Ховати близьких"

Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram. Ксенія згадала драматичні сцени, що вимагають від актора страждання, сліз та відповідного стану. Їй потрібно гарненько попрацювати над собою, щоб домогтися потрібних відчуттів і викликати правильні мотиви для страждань.

П'яний священик, скріншот: Facebook
П'яний священик, скріншот: Facebook

У Києві "синій" священик показав всю свою сутність перед Великоднем: "**б твою матір"

Журналіст Юрій Коваленко опублікував досить кумедне, але в той же час сумне відео в соціальній мережі Facebook. На відеозаписі він відобразив п'яного священика, який розгулював центром української столиці, перебуваючи в неадекватному стані. Видно, що київський служитель церкви кидається на людей, зокрема, дівчат і показує їм середній палець.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

Олександр Зінченко зібрався роздати все найдорожче, що у нього є, включаючи собак

Український футболіст і захисник, півзахисник англійського клубу "Манчестер Сіті" і національної збірної України Олександр Зінченко між тренувань і матчів періодично ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео в соціальній мережі Instagram. Олександр вирішив роздати безліч подарунків своїм підписникам. Серед них багато футболок, бутс, навушників, приставок і телефонів.