Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, у 8 випуску проекту дівчата продовжують відпочивати з "холостяком" на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх. Відомо, що Михайло попрощався на церемонії з дизайнеркою інтер'єрів Тетяною Шевцовою, а також повернув у проект Юлію Бельченко (Зайку), яка випросила у нього другий шанс.

На офіційній сторінці "Холостяка" в соцмережі Instagram поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких можна побачити закулісся проекту.

"Фотопідбірка 8 випуску проєкту "Холостяк" 🌹 Насолоджуйтесь переглядом і коментуйте, який момент вам запам'ятався найбільше 👇", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Дівчата всі дуже гарні 😍 Але, в чому суть конкурсу була, якщо та, що менше мала грошей нічим не відрізняється від тієї, що більше? Якщо всі виглядають дорого))))", "Випуск класний, такий драйвовий, звичайно різниця картинки відчутна, коли сонце і море або коли похмуре небо, сірий ліс і сніг", - написали коментатори.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Юлія "Зайка" зіпсує побачення з Ганною Богдан і Джесікою Чегі заради "Холостяка" Михайла Заливака.

Нагадаємо, Юлія "Зайка" випадково злила фінал "Холостяка" з Заливаком: "Мені добре з тобою".

Як повідомляв портал Знай.uа, ексобраниця "Холостяка" Заливака розповіла про життя після проекту: "У гуртожитку з тарганами".

Також портал Знай.uа писав, що Юля Карнаух з "Холостяк 11" розкрила правду про проект: "Міша не зрозумів..."