Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Однак невідомо, чи залишилася пара разом після проекту.

У своїх Insta Stories переможниця проекту вирішила відповісти на всі питання багатотисячної аудиторії і дати любовні поради іншим дівчатам.

Ганна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/
Ганна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/

Так, одна з підписниць поставила Богдан таке питання: "У подруги хлопець, дуже її кохає, але просить інтимки у інших. Це враховується зрадою?"

"Для вас це може враховуватися зрадою. Для подруги і її хлопця – ні. Все залежить від домовленостей пари. А для вас це зрада?" - поцікавилася у шанувальників Анна.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

скріншот з Insta Stories Анни Богдан

Раніше ми писали про те, що Заливако вдарився в читання, поки Анна Богдан запалює в Одесі:"Тато мав рацію". "Холостяк" розмістив свіжий пост, в якому зізнався, що любить читати книги. Також Михайло перерахував літературу, яку прочитав за останній час.

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" опинився в компанії найкрасивіших українок: дружина залишилася вдома. Григорій Решетник з'явився на конкурсі краси "Mrs. Ukraine International 2021".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан різко змінила зовнішність після фіналу "Холостяка": "Вилита Юля Зайка".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан і Михайло Заливако розгнівали українців після фіналу "Холостяка": "Це не кохання".