Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Однак невідомо, чи залишилася пара разом після проекту.

На офіційній сторінці проекту опублікували найзворушливіший момент у фіналі, коли Михайло зізнається в коханні учасниці.

"На самому старті 11 сезону Михайло поділився, що йому важко закохатися. Більш того, він дуже рідко зізнавався в коханні, адже йому не властиво розкидатися словами зізнань. Однак на проекті він зміг зустріти ту, до якої зародилося світле і щире почуття. На це можна дивитися вічно", - йдеться в публікації.

Однак, глядачі дотримуються іншої думки – деякі впевнені, що обраницею "Холостяка" повинна була стати Юлія Бельченко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Це як казка з кінцем, де перемогло зло 😢", "Червона кімната перемогла 😂😂😂", - пишуть коментатори.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Заливако вдарився в читання, поки Анна Богдан запалює в Одесі: "Тато мав рацію". "Холостяк" розмістив свіжий пост, в якому зізнався, що любить читати книги. Також Михайло перерахував літературу, яку прочитав за останній час.

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" опинився в компанії найкрасивіших українок: дружина залишилася вдома. Григорій Решетник з'явився на конкурсі краси "Mrs. Ukraine International 2021".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан різко змінила зовнішність після фіналу "Холостяка": "Вилита Юля Зайка".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан і Михайло Заливако розгнівали українців після фіналу "Холостяка": "Це не кохання".