Популярна українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг), яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, вже готується до другого сезону реаліті-шоу "Холостячка".

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram опублікували інтерв'ю з "Холостячкою", в якому вона розповіла про чоловіка своєї мрії. За словами Огнєвіч, їй потрібен чоловік з почуттям гумору і наявністю інтелекту.

"Мені подобався в дитинстві супермен. Це був герой, який прилітав і рятував Всесвіт. А якщо брати з образів звичайних чоловіків, мені подобається Бредлі Купер. Я ціную в чоловіках почуття гумору, наявність інтелекту, любов до батьків, до подорожей, до життя. Щоб він теж обожнював вести активний спосіб життя", - заявила Злата.

"З нею шоу буде не цікаве 😢", "На жаль, Злата взагалі нецікавий персонаж. Думаю, це буде найпровальніший проект", - зазначили в коментарях під відео користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостячці" Златі Огнєвіч захотілося змін: "Я частенько грішила".

Нагадаємо, українці обрали найчарівнішу учасницю "Холостяка", і це не Анна Богдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася своїм "кайфом": з чоловіком у машині.

Також портал Знай.uа писав, чим запам'яталася найяскравіша учасниця "Холостяка" Юля "Зайка": за неї вболівали мільйони, а Заливако обрав Богдан.