Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, публікуючи яскраві фото і відео.

Нещодавно 33-річна виконавиця презентувала новий альбом "Червоне вино" і кліп на пісню з однойменною назвою, яким інтригувала довгий час. Також до нього увійшли круті пісні, одну з яких Каменських опублікувала в соцмережі.

У кадрі зірка з'явилася в розкішній вечірній сукні червоного кольору. Варто зазначити, що наряд підкреслив її пишний бюст, який Настя показала з незвичайного ракурсу.

"Скажи мені, скажи мені... А ви вже чули пісню "Ма" з мого нового альбому "Червоне вино"? 🍷 Київ! Сьогодні на концерті я заспіваю для вас мої нові треки з альбому "Червоне вино". Приходьте! Буде 🔥", - написала артистка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona, Каменських і Матвієнко розповіли про ставлення до бодіпозитиву: "Не можуть бути всі худі".

Нагадаємо, Настя Каменських вразила ніжностями з Потапом серед спекотної Мексики: "Як Бонні і Клайд". Співачка поділилася романтичним знімком з чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських розповіла про найінтимніший момент з Потапом: "Удвох на світанку".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських видала секрет ідеального волосся і шкіри, всього один засіб: "Усюди зі мною".