Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

У свою чергу фіналістка Юлія Бельченко не падає духом і продовжує розвивати свою сторінку в Instagram. Нещодавно "Зайка" зачепила дуже важливу тему в соцмережах – онкологію. Дівчина супроводила пост відвертою фотографією, на якій вона зображена напівоголеною.

Юля Зайка, холостяк, фото з Instagram
Юля Зайка, холостяк, фото з Instagram

"Щорічно в Україні реєструють близько 16 тис. нових випадків захворювання на рак молочної залози. На жаль, від цього ніхто не застрахований. Правильний спосіб життя звичайно, знижує ризики, але не дає гарантій. Тому, так важливо проходити планові огляди щороку. У разі чого, час відіграє вирішальну роль. І чим раніше виявити хворобу - тим оптимістичніші прогнози. Не стався до цього посту, як до чергового проміжного тексту в Instagram. Подбай про своє здоров'я, здоров'я мами, сестри і подруги. Запишіться до мамолога", - написала Юля.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч видала, якого чоловіка бачить поруч із собою: потрібен супермен.

Нагадаємо, українці обрали найчарівнішу учасницю "Холостяка", і це не Анна Богдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці помітили недобре у фіналі "Холостяка" – Мишко, стережися: "Перемогло зло".

Також портал Знай.uа писав, чим запам'яталася найяскравіша учасниця "Холостяка" Юля "Зайка": за неї вболівали мільйони, а Заливако обрав Богдан.