Військовий Денис відправився на передову в 20, і не збирається здаватися: 6 років присвятив нашому з вами спокою

У пресслужбі Операції об'єднаних сил розповіли історію Дениса, який вже шість років на передовій. Жартівливо побратими називають його "Шалений кроль", але в повсякденному житті він навпаки дуже навіть спокійний, послідовний і серйозно ставиться до всіх доручень.

Військовий Денис, фото: ООС Facebook
Військовий Денис, фото: ООС Facebook

Зеленський пообіцяв масові посадки: мільярд за три роки

7 червня президент України Володимир Зеленський підписав указ про старт проекту під назвою "Зелена країна". Він передбачає посадки дерев по всій країні.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Верховна Рада витратить 5 млн на сиркові десерти і "тюнінг" автопарку

У той час, як Кабмін витрачає 30 млн на букети, мовні курси для своїх працівників і кіберзахист, профільні установи Верховної Ради поповнюють запаси молочної продукції і дизельного палива майже за 3 млн грн. Ще близько 400 тисяч гривень коштувала партія новеньких телевізорів.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Водій може уникнути штрафу, усунувши неполадку на місці: що потрібно знати

Водій отримав штраф за відсутність бризковика, який відпав під час руху автотранспорту. Чоловіку вдалося довести свою невинність у суді.

дороги, скріншот з відео
дороги, скріншот з відео

Українець поскаржився на "злив" особистих даних у Приватбанку: "Дуже жорстко паляться"

"ПриватБанк" отримує все більше й більше скарг на обслуговування клієнтів. Зазначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

ПриватБанк, скріншот: Youtube
ПриватБанк, скріншот: Youtube