Відома співачка, народна артистка України Ірина Білик, яка нещодавно оголосила про розлучення з 48-річним азербайджанським фотографом Асланом Ахмадовим, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Цього разу 51-річна знаменитість поділилася з багатотисячною армією шанувальників свіжою публікацією, в якій вона вирішила розіграти відпочинок у Туреччині на двох, а також дизайнерське дзеркало. Ірина записала відео, в якому пояснила всі умови конкурсу.

"Зараз би кудись у теплі краї... а як на рахунок Туреччини? Швидше переходь на сторінку, забирай всіх спонсорів у підписках собі та ставай учасником мого конкурсу! 🎁 За 1 місце - відпочинок для двох в готелі 5* в Туреччині або грошова альтернатива 1000 євро. 🎁 За 2 місце – ексклюзивне дзеркало, яке стане родзинкою вашого інтер'єру", - написала Білик.

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик розлучається, Маша Єфросиніна вивідала подробиці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ми з Асланом розлучаємося. Ініціатором була я. А що ще робити – Аслан не приїжджав до нас з Табризом вже рік. Хоча я його і він мене любить. "Вона зірочка моя, вона самотня" – якось так", - заявила співачка.

Нагадаємо, Ірина Білик після розлучення з Асланом виклала весь свій біль: "Ангелів не вибирають". На концерт зірки прийшов президент України Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик показала дорослих синів: справжні красені.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок: "Дивляться на нас з небес".