Збірна України з футболу, фото: Twitter
Збірна України з футболу, фото: Twitter

УЄФА схвалили форму збірної України з Кримом і Донбасом

Збірна України з футболу поділилася довгоочікуваною оновленою формою, яку виконано в традиційних синьо-жовтих кольорах і з тризубом. Також на футболках є написи "Слава Україні" і "Героям Слава", а також карта нашої держави з Кримом, Луганськом і Донецьком. У Російській Федерації вже встигли зробити заяву, що УЄФА повинна заборонити Україні виступати в цій формі.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Кабмін пом'якшив карантин в Україні: що тепер дозволено

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

7 червня 2021 року з'явилася інформація про те, що Кабінет Міністрів України пом'якшив карантин, введений раніше через пандемію коронавірусу COVID-19, по всій країні.

Азовське море, фото: "Субота"
Азовське море, фото: "Субота"

Пляжі Азовського моря завалено смердючими "айсбергами"

У Telegram-каналі "Україні в шоці" з'явилося кумедне відео з підготовкою, яка повним ходом йде в Бердянську, на Азовському морі. На відеозаписі зображено кілька чоловіків, які працюють з вилами на березі моря. На опублікованих кадрах забражено гори водоростей, які українці успішно повертають назад у воду.

Олексій Потапенко, instagram.com/realpotap
Олексій Потапенко, instagram.com/realpotap

Потап вмився кривавою юшкою на камеру

Потап вирішив здивувати всіх своїх фанатів несподіваною фотографією з безліччю крові на обличчі та одязі. Стало відомо, що чоловік перебуває на зйомках кліпу до однієї пісні з альбому.

Катя Павленко, скріншот: YouTube
Катя Павленко, скріншот: YouTube

Катя Павленко з Go_A зізналася, що українці більше не побачать "її" на сцені

Павленко розповіла, що зелена шуба виступає певним символом весни, яку бог лісу Шум одягає, щоб люди слідували за ним. При цьому більше побачити цей прекрасний наряд не вийде, адже після конкурсу музиканти повернули одяг в костюмерну. Але існує шанс, що згодом шуба знаходитиметься в музеї "Євробачення".