Українцям розповіли, як працюють е-лікарняні і в чому їх перевага.

Так, з появою електронного листа непрацездатності форма ОК - 7 більше не потрібна. Наприклад, раніше людині самій потрібно було їхати в Пенсійний Фонд, тепер все оформлення відбувається автоматично.

"Хворий звертається до лікаря, і після прийому вся інформація відразу ж надходить до Пенсійного фонду, в електронний реєстр листків непрацездатності. Відповідно, відразу ж створюється лікарняний, який з'являється на порталі електронних послуг Пенсійного фонду", - розповів Малецький.

Люди похилого віку з Японії стали рекордсменами в категорії сукупного віку подружньої пари

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Він становить 210 років і 121 день, так як пара з Японії, Міяко Сонода і Масао Мацумото, були одружені більше 80 років. Однак згодом проблеми зі здоров'ям погубили відомого довгожителя.

Довгожителі-рекордсмени, скріншот: Youtube
Довгожителі-рекордсмени, скріншот: Youtube

Масао помер у віці 108 років, а причиною смерті стала серцева недостатність. Чоловік пішов з життя в місті Такамацу, і на момент смерті прожив з Міякою 81 рік і 201 день.

"Євро-2020" почався з перемоги Італії проти Туреччини: не залишили шансу в Римі

11 червня 2021 року, довгоочікуваний день для всіх футбольних фанатів, адже починається Чемпіонат Європи з футболу, який раніше був перенесений через пандемію коронавірусу (COVID-19).

"Євро-2020", скріншот: Україна
"Євро-2020", скріншот: Україна

У першому матчі між собою зіткнулися збірні Італії та Туреччини на стадіоні "Олімпіко" о 22:00 за київським часом. Матч закінчився з рахунком 3: 0, першу перемогу на чемпіонаті здобула Італія.

УЄФА здивував " компромісом "щодо форми нашої збірної: більше Криму, Донбасу і" Слава Україні!"

Нещодавно була представлена нова форма української футбольної команди з цілісною картою нашої країни, включаючи Крим і Донбас, а також написи "Слава Україні" і "Героям Слава".

Збірна України з футболу, фото: Telegram
Збірна України з футболу, фото: Telegram

Однак росіянам це не сподобалося, тому відразу ж почали з'являтися скарги. УЄФА спочатку прийняв форму такою, яка вона є. А згодом все ж запропонував позбутися напису"Героям Слава". Зараз стало зрозуміло, як же виправлять цю ситуацію. Даний напис на формі збірної закриють новим елементом. Поверх фрази буде нашита карта України з тризубом і написом " Слава Україні!".

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 12-13 червня 2021 року.

Курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 11 червня, трохи впав в ціні і тепер становить 27,04 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

  • 1 Долар США - 27,0404 гривень;
  • - 1 Євро-33,7905 гривні;

Таким чином, курс долара став дешевшим на 6 копійок. При цьому євро зменшився в ціні ще на 19 копійок.