Затопило 80 будинків і 150 ділянок: українці розбирають наслідки злив, рятувальники не шкодують сил

Внаслідок зливи у Чернівецькій області підтопило підвальні приміщення житлових будинків та домогосподарства. Зокрема відбулося підтоплення дощовими потоками 80 житлових будинків у 8 населених пунктах, 150 присадибних ділянок.

Потужна злива, фото: Getty Images
Потужна злива, фото: Getty Images

Українські фанати "зчепилися" з австрійцями перед матчем збірних на Євро-2020: "Путін х*йло" і обіймашки

Сьогодні, 21 червня 2021 року, відбулися вирішальні матчі групи C на цьому етапі чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). В один час грає наша збірна з командою Австрії та Нідерланди проти Північної Македонії. Це вирішальний матч для обох збірних.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Водії вимагають посилити покарання за розбиті дороги: "Ремонтуємо за свої гроші"

Українські автомобілісти склали петицію, в якій просять посилити відповідальність балансоутримувачів за утримання доріг у поганому стані.

Ремонт дороги, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Ремонт дороги, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Рахунки за комуналку зросли на 35%, подорожчали гречка, м'ясо, картопля, буряк та інші продукти: як змінилися витрати українців у 2021 році

У 2021 році в Україні знизилося виробництво харчової продукції і при цьому збільшилися ціни. Згідно з даними Держстату, в період з січня по травень 2021 року, в порівнянні з аналогічним періодом за 2020 рік, обсяг виробництва сільськогосподарської продукції знизився на 4,5%.

ціни на продукти, скріншот з відео
ціни на продукти, скріншот з відео

Підміняє Супрун? Міністр Малюська з огірками на очах навчив українок бути красивими

Міністр юстиції Денис Малюська є не тільки топ-чиновником, який приймає важливі державні рішення, а й користувачем соціальних мереж. Цього разу міністр показав, як потрібно "релаксувати" після напруженої роботи.

Денис Малюська, фото: Instagram
Денис Малюська, фото: Instagram