Відома українська журналістка і дружина півзахисника національної збірної "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка Влада Седан поділилася новим знімком в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать майже 500 тисяч осіб.

Зараз дружина успішного футболіста знаходиться в прекрасному становищі, в очікуванні малюка. Вона не соромиться показувати фото з круглим животиком і публікувати пости на цю тему.

Цього разу Влада розмістила знімок з тренажерного залу. Дівчина позує в обтягуючому лавандовому спортивному костюмі від відомого бренду і зі щасливою посмішкою на обличчі.

Користувачі соцмережі, як завжди, захопилися шикарним образом журналістки і так само продовжили гадати, кого ж чекає пара, хлопчика чи дівчинку.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що вагітну Владу Седан прозвали лялькою: як Брітні Спірс в молодості

Нагадаємо, що дружина Олександра Зінченко зізналася, звідки пішло прізвисько "Влада Седан": друг Єгора Кріда постарався.

Як повідомляв Знай.uа, Александр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан: "З якого я Козятина?". Олександр Зінченко на камеру заявляє, що його дружина родом з Козятина, а вона намагається йому пояснити, що насправді - з Вінниці.

Також портал Знай.uа писав, що вагітна Влада перетворилася на ніжного лебедя перед пологами: "Коли друга дитина?"