Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко( Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Цього разу артист розмістив пост, присвячений пам'яті загиблому французькому акторові Жан-Полю Бельмондо. Потап назвав його генієм і подякував за все, що він встиг зробити для шанувальників.

"Genius... Жан-Поль...Дякую/Merci/Спасибі... rip..." - написав Потап.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

скріншот з коментарів

Як відомо, Жан-Поль Бельмондо помер на 89-му році життя. Бельмондо був одним з акторів, які здобули величезну славу в СРСР, а потім і в Росії. Він отримав чимало престижних кінонагород, зіграв десятки ролей в театрі і знявся в 84 фільмах.

Бельмондо був одним з найяскравіших облич кінематографічної французької нової хвилі - завдяки головній ролі у фільмі "На останньому диханні" режисера Жан-Люка Годара, що вийшов в 1960 році.

Він був улюбленцем радянської публіки разом з Аленом Делоном, П'єром Рішаром і Жераром Депардьє, який став громадянином Росії. Деякі критики вважають, що Бельмондо сподобався радянським людям, в тому числі тому, що грав в той період брутальних чоловіків, які брали закон в свої руки і самі творили справедливість.

Нагадаємо, Потап порвав "на шматки" Євгена Кошового: не робив так навіть із Зеленським

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських більше не в силах стримуватися: "Язик живе своїм життям"

Також портал Знай.uа писав, що Потап зворушив їх з Іриною Горовою дорослим сином 7-класником: "Андрійко весь у батька"