Шанувальникам показали фото 63-річної Мадонни без ретуші.

Як відомо, американська поп-співачка любить радувати свою численну аудиторію епатажними образами і яскравими фотографіями. Також, артистка любить балуватися фільтрами і фотошопом, щоб приховати свій вік, в чому її вже не один раз викривали. Цей раз не став винятком.

У Telegram-каналі "Тільки нікому..." розмістили шокуючі знімки Мадонни з однією з її фотосесій. На одному кадрі позує абсолютно молода, з ідеальним рівним обличчям і без єдиної зморшки Мадонна, а на скріншоті з відео можна помітити її справжнє обличчя - без шарів фотошопу і ретуші. Варто зазначити, що на опублікованих знімках поп-зірка в одній і тій же одязі і з однаковим укладанням волосся.

"Навіть дивно, що команда Мадонни (яка відчайдушно омолоджує зірку років на 30 на фотографіях) досі не навчилася накладати фільтри на відео", - написали в публікації.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Деніел Крейг у червоному смокінгу презентував "не час вмирати": Джеймс Бонд не повинен стати жінкою. У шанувальників виникає питання, хто ж стане наступним агентом 007.

Нагадаємо, що Джеймс Бонд "зажмотив" гроші і позбавив своїх дітей спадщини: "Це поганий тон"

Як повідомляв Знай.uа, Лі Ю Мі з "Гри в кальмара" втекла від інших "гравців": страшне видовище

Також портал Знай.uа писав, що Тімоті Шаламе з "Дюни" наростив ірокез на голові і став "рокером": "Знову нах*ярився"