Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 500 тисяч осіб.

У своїх Insta Stories Володимир показав свою щасливу 34-річну дружину Христину, яка мчить вулицями столиці і радісно заявляє на відео, що сьогодні вони відзначають річницю з дня найкращої події в їхньому житті. Рівно рік тому, 15 жовтня, пара зіграла весілля.

Телеведучий в кадрі ніжно обіймає свою обраницю, і зізнається, що йому навіть не віриться. За його словами, час дуже швидко проскочив.

"Класний день і ми класні йдемо відзначати нашу річницю. Не віриться, цілий рік пройшов, прикинь. Капець", - сказала на відео натхненна Христина.

Вова Остапчук, скріншот з Insta Stories
Вова Остапчук, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як відомо, раніше Остапчук був одружений на Олені Войченко. Пара прожила в шлюбі 12 років, в якому у них народилося двоє дітей: в 2013 донька Емілія і син Еван-Олександр в 2018 році. Подружжя розірвало шлюб 6 березня 2020 року і незабаром телеведучий одружився на Христині.

Раніше ми писали про те, що сім'я Остапчуков святкує першу річницю: відверто про сварки, майбутніх дітей та ремонт у будинку

Нагадаємо, що Вова Остапчук "віджарив" з дружиною з нагоди річниці весілля: навіть батьків не посоромилися

Як повідомляв Знай.uа, дружина Володимира Остапчука влаштувала неймовірний сюрприз коханому: "Париж у Києві"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Остапчука виправдалася за скандальну вечерю з Філіпом Кіркоровим: "Вова теж..."