Відома українська поп-співачка Ірина Федишин часто балує шанувальників різними публікаціями і новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 400 тисяч чоловік.

Стало відомо про неприємний інцидент, який зовсім недавно стався з народною артисткою. Про це розповіли в сюжеті програми "Факти" на телеканалі ICTV.

Скріншот з відео, Ірина Федишин
Скріншот з відео, Ірина Федишин

Невідомі люди серед білого дня зняли з дорогого автомобіля Ірини Федишин фари і дзеркала. Співачка залишила Porsche Cayenne біля будинку і відправилася у своїх справах, не віщуючи ніякої біди. Коли ж знаменитість виявила пропажу, тут же викликала поліцію, щоб ті склали заяву про злочин.

Ірина в інтерв'ю журналістці зізналася, що все ще відходить від шокуючої новини і вже підраховує, у скільки їй обійдуться нові фари. Як повідомила співачка, середня ціна таких від 20 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Користувачі інтернету активно прокоментували сюжет і не соромилися у виразах.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин показала українкам, як зробити так, щоб "він був тільки твій"

Нагадаємо, що в елітний автомобіль Ірини Федишин в'їхала вантажівка: "Як так можна"

Як повідомляв Знай.uа, Федишин, Анатоліч і Остапчук зізналися, як налагодили мирне життя з сусідами: "Допомагали відкопувати"

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин у відвертому топі відкрила секрет своєї краси: "Дівчинка-сексі"