Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком Владом Кочатковим після 8 років шлюбу, часто радує аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 240 тисяч чоловік.

Соломія Вітвіцька з великою компанією своїх друзів, серед яких також є український виконавець Mеlovin, поїхала на Західну Україну в особистих справах, подробиці яких вона поки що не розкриває. Перебуваючи біля еко-ферми "Плай" у Львівській області, вони не могли не провідати тварин, що там мешкають.

Скріншот з Insta Stories, Соломія Вітвіцька
Скріншот з Insta Stories, Соломія Вітвіцька

Вітвіцька і Бочаров особисто побачили, в яких умовах утримуються вівці, барани і молоді телята. Один з них навіть не побоявся облизнути довгим язиком пальці Костянтина, який підійшов до нього досить близько. Сам артист теж посоромився і сміливо простягнув руку до мордочки тварини, не злякавшись, що той може вкусити.

Телеведуча також розповіла, що дана ЕКО-ферма активно допомагає Україні, відправляючи гуманітарну допомогу військовослужбовцям на фронт.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Соломія Вітвіцька показала, де відсвяткувала Великдень: на СТО і серед бронежилетів на передову

Нагадаємо, Melovin пригрозив Оксані Марченко розкрити правду на всю Україну: "Пора розповісти, чому я плакав"

Як повідомляв Знай.uа, Соломія Вітвіцька "обміняла" у військових машину на квіти і ледь стримала посмішку: "Ось такі у нас захисники"

Також портал Знай.uа писав, що у родині Марічки Падалко стався "розкол" через війну: "Від мене, як жінки, він вимагав..."