Михайло Заливако, скріншот: Youtube
Михайло Заливако, скріншот: Youtube

Михайло Заливако приголомшив фанатів після фіналу "Холостяка"

Герой 11 сезону "Холостяка" Михайло Заливако зробив несподівану заяву після свого фінального вибору. Багато глядачів залишилися незадоволені вибором Михайла Заливака, оскільки Анна Богдан здалася їм лицемірною і нещирою. Проте холостяк залишив заперечення шанувальників і навіть записав після виходу фіналу відеозвернення.

оформлення субсидій, скріншот з відео
оформлення субсидій, скріншот з відео

Без комісії та задушливих черг: українцям показали прості кроки для отримання субсидії

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українцям детально пояснили, як можна переоформити субсидію на оплату ЖКП протягом 5 місяців 2021 року, починаючи з травня. Так як в країні відбулися зміни за програмою надання житлових субсидій, необхідно точно знати - коли і куди можна подати документи для оформлення цього виду допомоги.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна / скріншот з відео
Оля Полякова і Маша Єфросиніна / скріншот з відео

Оля Полякова оригінально привітала Машу Єфросиніну, таке можна не всім: "Та ще коза"

Відома українська співачка Оля Полякова зворушливо привітала свою подругу Машу Єфросиніну з Днем народження. Відомо, що у вівторок, 25 травня, українська телеведуча і громадський діяч Маша Єфросиніна святкує свій 42-й День народження. Щоб яскраво відзначити цю дату телезірка вирушила з родиною до Мексики, проте її друзі та колеги з України не забули про знаменний день.

Катерина Павленко / скріншот з відео
Катерина Павленко / скріншот з відео

Катя Павленко з Go_A пояснила зв'язок виступу на Євробаченні з містикою

Солістка українського гурту Go_A, яка представляла Україну на Євробаченні цього року, Катя Павленко поділилася кумедними коментарями про їх виступ. Номер Go_A на Євробаченні цього року викликав справжню бурю емоцій не тільки серед українців, а й серед європейських глядачів.

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Вагітна дружина Віктора Павліка готується до важливої події: залишилися лічені дні

Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram. 26-річна дівчина часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком.

Чорнобильська зона відчуження, facebook.com/zapovidnyk2018
Чорнобильська зона відчуження, facebook.com/zapovidnyk2018

У Чорнобилі хижаків косить дивна хвороба: сверблять і страждають

У Чорнобильському заповіднику масово хворіють вовки: їх "атакує" підшкірний кліщ, який не дає тваринам спокою і змушує постійно свербіти. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіли працівники Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.