Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

Цнотлива веганка Jerry Heil раптом заговорила про шлюбний контракт

Джеррі Хейл, українська співачка і композитор, висловилася стосовно свого ставлення до шлюбного контракту. Відповідне повідомлення вона опублікувала на власній сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона також додала, що підтримує необхідність укладення такого документа.

Вакцинація від коронавірусу, фото: Getty Images
Вакцинація від коронавірусу, фото: Getty Images

Ковід-паспорти та міфи про них: хто зможе подорожувати до ЄС, а кого залишать вдома

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Європа відкриває свої кордони вже 1 липня. Одна з умов в'їзду буде наявність ковидного сертифіката. В Україні також почали розробляти паспорт вакцинації, який планують ввести з липня. Найцікавіше, що навколо нього достатньо міфів, нібито з ним не можна потрапити закордон, адже вакцина у нас "не така".

газ, скріншот з відео
газ, скріншот з відео

Нові ціни на газ: українцям оприлюднили червневі тарифи на блакитне паливо

Газопостачальні компанії оприлюднили ціни на Червень для українців. Так, ціни коливаються від 7,8 грн до 13,72 грн/м3. Дані тарифи мають відношення до тих споживачів, які відмовилися від базової річної пропозиції свого постачальника і перейшли на місячний. Мінімальні тарифи пропонують 3 компанії: "Агросинтез Трейдинг" 7,8 грн/м3, "Евода трейд" і "Енерджі Трейд Груп" 7,88 грн/м3.

Затоплена вулиця / фото: Житомир Info
Затоплена вулиця / фото: Житомир Info

Хто на матраці, хто на гідроциклі: затоплені вулиці змусили українців плисти містом

Українське місто Житомир виявилося затопленим внаслідок недавньої зливи: пішоходи пересуваються на гідроциклах, матрацах і просто вплав. Повідомляється, що негода наздогнала обласний центр у неділю, 30 травня. Злива затопила в основному центральні вулиці міста: Покровську, Вітрука, Перемоги, Вольський шлях, проспект Незалежності та перехрестя Покровської та Грушевського.

Туристи, скріншот: YouTube
Туристи, скріншот: YouTube

Українських туристів чекає приємний сюрприз після повернення з Туреччини - "можна не показувати"

Приємний сюрприз чекає українських громадян, які вирішили відпочити в Туреччині – їх звільнили від обов'язкового проходження ПЛР-тесту. Про це розповів міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко, передає сайт відомства. За його словами, турецька сторона звільнила наших співгромадян від необхідності показувати результати ПЛР-тесту, перетинаючи кордон країни.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, чого хоче від компанії кавалерів

Популярна українська співачка, нова героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч, яка навіть піднімала настрій українським захисникам на Донбасі, продовжує підігрівати інтерес до свого майбутнього статусу. Цього разу Злата поділилася з журналістикою Катериною Осадчою для "Світського життя" своїми думками щодо ставлення до проєктів "Холостячка" та "Холостяк".